Extra hidratáló tonerek és esszenciák, amik megmentik télen a bőröd

Cikkünkben összegyüjtöttük a legjobb hidratáló tonereket és esszenciákat, amik garantáltan segítenek feltölteni a bőröd nedvességgel.


Ha a téli hideg az ajtód előtt áll, ideje hidratáló tonerre és esszenciára váltani. 

Amikor beköszönt az ősz és a tél, semmi sem fontosabb, mint a hidratáláson alapuló rutin. Akár a kinti harapós szél, akár otthon vagy iroda szárító fűtőtése ellen küzdesz, elengedhetetlen egy olyan bőrápolási rutin, ami megvédi bőröd, rugalmassá és hidratálttá teszi azt.

Bár a hidratáló szérumok és hidratálókrémek egyértelműen fontosak, az is létfontosságú, hogy hidratálással kezd a rutinod alapjait is. Ehhez hidratáló esszenciákat és tonereket kell használnod, hogy a bőröd már tisztítás után megkapja az első hidratáló löketet. Ezért úgy döntöttünk, hogy összegyűjtjük kedvenc hidratáló tonereinket és esszenciáinkat, hogy segítsünk hidratálni és védeni a bőrödet ebben a szezonban is.

Pyunkang Yul Mist Toner 

Mindössze 5 prémium összetevőből álló Pyunkang Yul Mist toner arcpermet küzd az öregedés jelei ellen és bőrbarrier- erősítő hatású. Gyorsan beszívódik, hidratálja és felfrissíti a bőrt. A formula több, mit 90%-a japán aranyvessző (Coptis Japonica) gyökér-kivonat, mely egy erős antioxidáns hatású összetevő, csökkenti a bőrpírt, valamint energizáló és tápláló tulajdonságairól is ismert. Szuper permet kiszerelése lehetővé teszi, hogy otthon, útközben vagy a munkahelyen is nedvességgel töltsd fel a bőrödet.  

Elérhető, 100ml-s táskabarát kiszerelésbe is, tehát tényleg tökéletes társad lehet, nem csak a téli hónapokban.

Benton Fermentált esszencia

Igazi klasszikus alap darab az esszenciák világában, ha a hidratálás mellett a ráncok csökkentése is fontos számodra. A Benton fermentált esszencia segít, hogy a bőr hidratált, rugalmas és ragyogó legyen. Magas koncentrációjú és prémium összetevői, a fermentált galactomyces, bifida lycates, továbbá a ceramid és hialuronsav hozzásegíti a bőrt a fiatalos megjelenéshez.
A fermentált összetevők sokkal nagyobb hatékonysággal hasznosulnak a bőrben, mint az átlagos bőrápoló termékek, ezért többnyire csak a felső árkategóriájú termékek tartalmazzák. A Benton eszenciája így egyedülálló ár-érték arányt képvisel. Fermentált összetevőivel mélyen táplálja, hidratálja, és védi a bőrt. Segít visszaállítani bőr rugalmasságát, így megjelenésed éveket fiatalodhat.

Pyunkang Yul Essence toner

A Pyunkang Yul Essence Toner egy szérum gazdagságú, intenzíven hidratáló formula, amely bőségesen hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt, hogy az rugalmas és puha legyen. A toner több mint 90%-a csüdfű gyökér-kivonat, tele bőrvédő betainnal és ásványi anyagokkal, antioxidáns, bőrnyugtató, és bőrtápláló hatású.
A gazdag, gél típusú toner gyorsan felszívódik, hidratálja és erősíti az érzékeny, könnyen kiszáradó vagy dehidratált bőrt, éppen ezért tökéletes alapja a hidratáló rutinnak. 
Mesterséges illatanyag, káros anyag és színezék mentes. Nem tesztelik állatokon. Különösen gyengéd összetétele miatt a kifejezetten érzékeny bőr számára is ideális.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power csigagéles esszencia

Igazi Jolly-Joker, ha hidratálásról van szó, a COSRX csiganyálas esszeciája egyedülállóan magas, 96%-os koncentrátumban tartalmaz csiganyál szűrletet, ami segít alapjaiban helyreállítani a bőrt, miközben feltölti nedvességgel és támogatja a védekezőképességét.
Segít pótolni az elvesztett tápanyagokat, feltölti a bőrt és javítja a textúráját. Használata segít, hogy a bőröd rugalmasabb, egészségesebb és fiatalosabb legyen.

Ha hidratálásról van szó, az alapoktól kell kezdeni. Nem elég csak egy hidratáló krém – a rutinod minden lépésnek segítenie kell a bőröd hidratálását és a nedvesség megtartását. 

+ Szerinted melyik a legjobb hidratáló tonik és esszencia? Oszd meg a kedvenceidet kommentben!